lauantai 1. joulukuuta 2018

Arvonta joulukuun kunniaksi!

Happy first of December!
Tästä kuukaudesta on pakko olla onnellinen. 
Joulu on tulossa ja siihen lähtölaskenta alkoi tänään! Moniko teistä on laittanut jo joulua kotiin? Entäs joululahjat ja niiden hankinta? Itse olen ollut todella hitaalla päällä joulun laittamisesta kotiin, sillä flunssat ja opinnäytetyön tekeminen vievät niin paljon aikaa. Joululahjoja olen jo hankkinut, sillä en halua jättää niitä liian myöhään. Onhan tässä vain enää päälle kolme viikkoa aikaa ;)

Mulla olisi myös pientä yllätystä luvassa, nimittäin joulukuun kunniaksi järjestän arvonnan!
 Haluaisitko päästä testaamaan Swiss Clinic:in tuotteita? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä arvon blogini seuraajien eli lukijoiden kesken Skin rollerin ja siihen sopivan Rejuvenating- seerumin. Nämä ovat siis korkealaatuisia ihonhoitotuotteita, joilla on hoitava vaikutus. Mikroneulaus käynnistää luonnollisen paranemisreagtion ja stimuloi ihon kollageeni- ja elastiinintuotantoa. Säännöllisen käytön jälkeen ihosta tulee kiinteämpi, vahvempi ja nuorempi.
(Kuva tuotteista alempana)

Miten osallistut?
Jokaiselle blogini kirjautuneelle lukijalle arpa, jos et ole vielä lukija voit ryhtyä helposti myös arvonta-aikana. Klikkaa itsesi lukijaksi sivuni oikealla puolella Lukijat, LUE.
Tämän jälkeen kommentoi jotain jouluista sekä jätä sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään. 
Arvonta-aika on 1.12-16.12
Ilmoitan voittajan heti 16. Päivä blogissani sekä blogini Facebook-sivuilla.
ONNEA ARVONTAAN!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti